Credit

Incepind cu anul 2014, ca sa fim mai aproape de clientii nostrii, impreuna cu compania IM “Credit Rapid” SRL, am introdus un serviciul nou - de cumparare a produselor in credit.
Doar cu buletinul, in decurs de 1 ora, fara certificat de salariu, fara asigurare sau gaj, puteti comanda si cumpara orice produs in valoare de 100.00 USD – 2000.00 USD cu urmatoarele conditii:

Termenul imprumutului: 6-24 luni
Comision de acordare a finantarii: 25.00 USD
Comision de deservire lunar: 5.00 USD

http://creditrapid.md/


Leasing

Doriti sa cumparati un utilaj calitativ, performant, ce ar spori afacerea Dvs?
Acum acesta este mai accesibil prin achizitia in leasing. Datorita acestui tip de imprumut, puteti achizitiona atat utilaj nou, cit si la miina a doua, in conformitate cu necesitatile si preferintele Dvs.
Incepind cu 2014, in cooperare cu compania de leasing “Total Leasing & Finance” SRL , avem posibilitatea de a spori comoditatea clientilor nostri, oferindu-le un nou instrument de finantare pentru afacerea lor.

Conditii generale:
Posibilitatea de achizitie a utilajului nou si la mina a doua;
Perioada de finantare: de la 12 pina la 60 luni cu posibilitatea rambursarii anticipate;
Dobinda anuala: de la 11.5 pina la 13.5 in EUR/USD;
Comision unic de acordare: 2%.

http://www.tlf.md/


Livrare gratuita in toata tara

Pentru orice utilaj procurat de la noi, efectuam livrare gratuita in toata tara. Indiferent de volumul si greutatea echipamentului.
Produsele vor fi transportate cu toata grija si responsabilitatea pe tot parcursului drumului, pina la destinatar, in ambalajul original, sigilat de producator.